Coma Romà és la culminació d’un projecte vitivinícola amb 700 anys de maduració. Coma Romà és una exclusiva marca de vi ecològic, fet amb molta cura per la família Guilera de Sant Pau d’Ordal, al Penedès.

El procés comença amb un cultiu biològic certificat a la pròpia finca. Continua collint només els millors raïms, seleccionant una petita part de la producció en el moment precís. Més endavant, al celler, es combina l’última tecnologia amb la saviesa de l’herència rebuda. Per exemple, respectant les fases lunars. I finalment, el vi es comercialitza de manera exclusiva, sempre a través de professionals. Així, amb el control de tot el cicle i la natura com a aliada, s’obté un vi únic.

Són ampolles d’alta qualitat, que incorporen tota una filosofia de vida i de treball. Amb aquest esperit, l’elaborador Josep Guilera Riambau renova una generació més l’amor per la terra de l’heretat Can Guilera.

Es dóna la singularitat que la masia ha mantingut el mateix cognom al llarg dels seus 700 anys. A més, tot el llinatge Guilera, molt estès per la comarca, té l’origen en aquesta casa pairal. Una masia inicialment aïllada i avui enclavada al poble de Sant Pau d´Ordal. Set segles enrere, les activitats principals a la finca eren el conreu de la vinya, de l’olivera i dels cereals. Des de llavors, la família Guilera ha treballat els ceps amb passió i ha elaborat vins amb mestria. Fins i tot va tenir botiga pròpia a Barcelona, als anys 30 del s.XX. Un exemple d´aquest saber fer és la medalla en el concurs de vins del Penedès, guanyada l´any 1951.

El projecte actual és fruit de tota la tradició de Can Guilera. Sota la marca Coma Romà, es comercialitzen vins ecològics de producció molt limitada i de gran qualitat. Vins singulars per a satisfer els amants del vi amb personalitat.